marți, 8 martie 2016

Celebrăm feminitatea în pași de dans!



Primăvara este anotimpul care debutează sub auspiciile iubirii și continuă cu explozia de vitalitate a Mărțișorului și cu celebrarea feminității, odată cu ziua de 8 Martie! Senzualitatea feminină transpusă în mișcări de dans, chimia dintre parteneri și pasiunea de pe ringul de dans sunt tot atâtea argumente pentru care decizia de a urma cursurile unei școli de dans poate fi cel mai frumos cadou pe care îl puteți face partenerei de viață – pentru domni – sau o activitate plăcută prin care vă puteți petrece timpul liber alături de cea mai bună prietenă, având drept partener câte un instructor de dans.
Cred cu tărie că dansul este una dintre cele mai potrivite modalități prin care îi poți demonstra partenerului cât de strânsă este legătura dintre voi. Soția îmi este și partenera pe ringul de dans, motiv pentru care susțin că romantismul persistă între noi și datorită dansului. Dansul nu este doar despre sport, este și bucuria de a face o activitate în doi, este și despre comunicarea dintre parteneri.“ a declarat Mirel Roman, fondator Danssa Studio.
Cursanții Danssa Studio – cea mai elegantă sală de dans din București – pot învăţa o varietate de dansuri de societate. Pentru firile pasionale, dansurile latino sunt cea mai potrivită alegere: Tango, Tango Argentinian, Salsa, Bachata, Merengue, Samba, Rumba. Categoria dansurilor standard – Vals, Vals Vienez, Fox Trot – va fi pe gustul celor ce vor să descopere eleganţa atemporală în paşi de dans. Iar doamnele care debordează de energie vor fi cucerite de stiluri precum Hustle, Jitterbug, Jive, East Coast Swing, West Coast Swing.
Danssa Studio oferă lecții private și de grup pentru amatori de dans începători. Prima lecție de dans este oferită cadou pentru a vă alege stilurile de dans dorite. Pentru cuplurile care se pregătesc de cel mai important moment din viața lor se organizează lecții cu coregrafii speciale pentru dansul mirilor. Studioul Danssa ofera si lecțiile de dans private pentru copii cu vârste de peste 12 ani.  
Cu ocazia zilei de 8 Martie, începând cu ora 19:30, Danssa Studio îi invită pe cei pasionaţi de arta dansului să celebreze ziua internațională a tuturor femeilor prin lecții de dans, demonstrații de dans, cadouri surpriză pentru doamne și domnișoare.
“Evenimentul pe care îl organizăm cu ocazia zilei de 8 Martie este cadoul nostru pentru toți cei care sunt îndrăgostiți de dans și credem că este cel mai frumos mod prin care doamnele și domnișoarele își pot celebra feminitatea.“ a mai adăugat Mirel Roman, fondator Danssa Studio.
***

Danssa Studio este localizat în zona Parcului Kiselff, adresa exactă fiind Bulevardul Ion Mihalache, nr. 62, București.  Îi puteți urmări pe Facebook aici: https://www.facebook.com/danssastudio/?fref=ts

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu